Over ons

Op 1 september 2000 begon Metaalbewerking Konings op Meeten 70 in Roosendaal. Vanwege aanzienlijke groei door de jaren heen en de beperkte ruimte op die locatie, zijn we op 1 januari 2024 verhuisd naar Boerkensleen 19 in Roosendaal. Deze nieuwe locatie biedt ons meer mogelijkheden en positioneert ons voor de toekomst.

Gedurende de jaren heeft Metaalbewerking Konings voortdurend geïnvesteerd in personeel, machinepark en diverse softwarepakketten. Dankzij deze investeringen kan Metaalbewerking Konings uiterst efficiënt produceren, wat resulteert in korte levertijden en marktconforme prijzen. Als betrouwbare partner in verspanende werkzaamheden leveren wij vakwerk in diverse materialen, waarbij precisie, vakmanschap en optimale service onze kenmerken zijn.

Metaalbewerking Konings is gespecialiseerd in zowel enkelstuks als seriematig werk. Met een divers machinepark en een ervaren team zijn we in staat een verscheidenheid aan hoogwaardige producten te leveren, waarbij alles van tekening tot eindproduct in eigen beheer plaatsvindt.

Dankzij de diverse werknemers beschikt Metaalbewerking Konings over meer dan 35 jaar ervaring in afsluiters.